Intervista e jashtëzakonshme e Pangalos, mbi shqiptarët, Kosovën dhe shembjen e mitit së “vëllazërisë serbo-greke”

Shume interesante kjo interviste dhe me pelqeu :grinning:

Pjer shume e padrejte qe te kane hyre ne hise me kete superlative ne titull. Intervista great e te jashtezakonshme jep vetem ti.

1 Like

shume e jashte zakonshme kjo intervista

po ka gje ne dore ky bushiqi?

greqia do eksistojë për sa kohë shqiptarët do vazhdojnë të jenë loqe! ky pangalua ka pëe gjuhë amtare shqipen! po kush don ja kujtojë! këta që gëzojnë se flasin ndonjë fjalë anglisht dhe italisht? shteti fetar bizantin që quhet greqi nuk përbëhet nga grekët siç besojnë internacionalistët shqiptarë! ky muhabet i takon të ardhmes. tani për tani jemi të zënë me haxhiqamilët e çetës serbe!

po ti vete po thu qe jane i njejti popull, dmth e njejta loqe!

Ky qe po i drejtohehesh eshte loqe i teri, ben kombetaristin nga Greqia ku aty po rri per nje kothere buke, e ç vete! haha

jo mer, duke komentuar ne vazhdim: perveç jemi dy popuj miq, jemi edhe dy popuj loqe, e sipas deltes jemi i njejti popull, dmth e njejta loqe, dmth Greqia eshte Shqiperi, dhe delta eshte ne vend te vet, tek vendi i loqes, nuk ka emigruar, eshte loqe i spostuar ne hapsire.

1 Like

zeqir,ku duhet të jesh që të bësh kombëtaristin?/?
aq më shumë, që të bësh salistin besoj se duhet të jesh pak me ngjyrë të errët apo e kam gabim!! oooose duhet të jesh topeee
po të teproi ndonjë kothete bukë bëj sevap ore,se ka shpërndarë sala miell me bollëk!

ty tiku nuk po të përgjigjem se të kemi si ai budallai i fshatit që nuk ja prish njeri:yum:

Mire o shqiptar i vjeter,dihet qe Pangalo ka gjuhen amatare shqipen.
Perse duhet ta pyesin gazetaret per kete?
Pastaj varet kush e ka marre ne interviste,mund te mos kene qene shqiptare ata qe kane bere pyetjet.

çfar t’pergjigjesh ti? un nuk po te them ndonje gje per Greqine dhe Shqiperine qe ti te me pergjigjesh, po te tregoj se çfare thua nuk i thote as budallai i Greqise dhe Shqiperise bashke. Un po te ve ne duke nje kontradikte ne komentin tend qe e vere re edhe budallai i fshatit.

Nuk ke çfar te thuash tjeter pranej i bi tastjeres si i zgjuti katunit!