Investimet e huaja, synohet tërheqja në sektorin e "hi tech"

Me ket Qeveri as ne sektorin " hi lesh " nuk vijne te huajt.

deleted … :eyeglasses:

As me optimizmi i rilindjes nuk priste rezultate kaq te mira ne rrethanat ku ndodhej shqiperia me kete burokraci, adminiatrate parazite borxh te trasheguar me barren lsi, etj etj
Ka tejkaluar cdo pritshmeri…

haj teku ka nevoje per nje plan 10-20 vjecar, pasi me pare duhet te krijosh shkolla te forta ne matematike/informatike, po nuk pate njerez qe punojne ne hajt tek, nuk ben shume. Hakara ka shume shqiptaria, por hajtekistat numrohen me gishta

1 Like

Kemi te rinj shume te zote qe largohen cdo dite, talenti nuk mungon, duhet vetem vullneti per te bere mire, qe rilindjes nuk i mungon.

Rilindjes i duhet dhene kohe qe Te realizoje pllanet madheshtore qe ka ne mendje dhe zemer per popllin.i duhen dhene e pakta 14-15 mandate them una :smile:

:joy::joy::joy: shaka e bukur kjo

mire qeveriun por as raportet e nahise suaj perendimore nuk besoni, shqiperia me rritjen me te madhe ne rajon thote njona, nga
buza e gremines ne rritjen dhe stabilitetin me ta madh thote banka boterore

rreziku eshte me i madh per regres nese opozita vjen ne pushtet thote fitchi i wall street
se kush tjeter duhet te flase qe i mbushet mendja bashes nji zot e di

tashi kesaj qeverie te madatuar dhe aspak te pasukshesshme i kerkohet arbitrarisht te hapi krahun, vetem e vetem se i teket lulit per ti plotesuar tekat lojrave te Metes.

Ajo qe me ka çuditur keto 27 vjet tranziscioni, eshte se, gjithmon 2-3-4 muaj para zgjedhjeve ka keshtu lloj lajmesh. Une uroj te kete investime, por keshtu lloj lajmesh, sikur u bon bajat nga te gjitha qeverite.

Prandaj njerezit duan te arratisen.