Investitorët “braktisin” Shqipërinë, numri i ndërmarrjeve të huaja dhe të përbashkëta u ul me 5.1% në 2016

Artikujt ishin interesant dhe tregonin se politika e Rivdekjes, po e varros vendin, ne vend qe ta Ringjalle. Prona, mbivendosjet ne te, te disa pronarve, eshte nje katastrofe dhe deshmi qe klasa politike shqiptare eshte e paafte.

1 Like

Çudi, vertete çudi kjo pune :frowning:

Hem, bravo…!

" … Nëse do bënim një llogari sot pas 5 vitesh, ka shumë pak projekte sesa ato që ishin premtuar. Partneri strategjik i Kinës është Serbia, ndërsa si portë hyrëse është porti i Pireut në Greqi…"

Autorja thote ate qe kam thene ketu ne kohen kur kinezet iu drejtuan portit te Pireut, qe do te thote se produktet kineze do kalojne ne autostraden Shkup-Nish-Beograd-Europe.