Ja na erdhi viti i di, sa jam i gezuaar

Hani pini dhe kendoni nganjehere edhe uroni

Gezuar 2020

:champagne:

http://www.gazetadita.al/dossier-ngjarjet-me-vjetore-te-nje-viti-anual/