Ja si donin te me varrosnin te gjalle

1 Like

qendrimi i tij eshte model i nje te persekutuari politik
i cfaredolloj politike …

Aleko, shkruaje nje titull kur shton nje artikull se s’po marrim vesh cfare behet.

Shyqyr qe ka pshtu qyqi

Intervista ishte e dhimbeshme, tregon shpirtin fisnik te ketij gazetari qe i ka falur torturuesit dhe gjakataret e tij, mirpo njerzit harrojne se ligji nuk fal, sidomos kur e tejkalon llogjiken njerzore dhe i ke shkelur me te dyja kembet ligjin. Normalisht, njerez te tille, qe kane kryer krime te renda ndaj njerzimit, ndaj individit, duhet te çohen ne Hage. Po te kishte shtet te rregullt ne Shqiperi, ata 4 personat qe kane kryer tortura çnjerzore, sot duhej te ishin ne burg ose ne Hage.

1 Like