Ja,urno!


#1


#2

Ndonje qe e ka shume xhan duhet Te marre persiper detyren e trishtuar ti beje Te ditur se po le koqen e namit :blush:


#3


#4

Me sa duket po kalon nje periudhe jo fort te stabilizume nga ana psiqike.


#5

lekoqen e namit lali


#6

Gjeni dicituren:

http://shqiptarja.com/fotogaleri/index.php?id=24574

Kushedi cfare eshte duke menduar ai tipi me xhup blu.


#7

Me bezdis me teper xhaketa e rrudhur. Eshte krim sartorial.


#8

E lodhen hallet e vatanit ,me rafte pika mu per Te :blush:

P.s Shqiperia edhe ne rregull Te jesh ta heq mendjen e krese,jo me ai qe I hyri asaj pune me gjys truni to begin with :blush:


#9

Thone qe mban Pampersa sepse ka nje semundje qe i del zorra e trashe jashte dhe kryen jashteqitje te pavullnetshme .


#10

Kohe e zakone.dikur lale Hekri dilte me kaskete bollshevike ,ky del me brekushe :blush:


#11

se dija qe ky koqa 50-t e kusur vjeçar paska qene fan i Mc Hummer… -vetem se Mc Hummer , megjithse shume popullor ne kohen e vet , nuk ja arriti ti bente mode benevreket.

ndersa xhaketa, si kryetar kooperative e tipit te larte, qe ka hipur traktor me traktor e zetor me zetor.


#12

:laughing:

zhardin,
nese ekziston krimi sartorial, atehere ne baze te aksiomes eros-thanatos duhet te ekzistoje edhe seksi sartorial:


#13

image


#14

Dicitura : " Why ? Because Fuck everybody, that’s why … "

“You know the message you’re sending out to the world with these sweatpants? You’re telling the world, 'I give up. I can’t compete in a normal society. I’m miserable, so I might as well be comfortable.”

  • Seinfeld.

#15

A i ka mbushur apo jo poturet?


#16

Ne faket, edhe shume larg realitetit nuk eshte kjo e Seinfeldit. Most people give up trying to understand “normal” Albania and Albanians.


#17

#18

Bravo Edvin Kristaqi!
Edhe nje premtim tjeter i mbajtur nga Rilindja.


#19

duke e bo vete transportin e lekeve, se po i digjen ushtaret nji e nga nji, e kater e nga kater…


#20

Ky njeri e ka nje brenge…!