Kinkaleri?

Nga vjen kjo fjale? Une u bera 20 vjet ne Amerike dhe nuk di a perdoret me ne Shqiperi, po jam kurioz te di nga vjen. Ka te beje me llojin e mallit qe shitet ne keto dyqane? Mall nga Kina?

Me siguri që vjen nga frëngjishtja.

Quincaillerie - janë ca dyqane të vogla që kanë kryesisht gjëra për riparime shtëpie, vegla, etj.

1 Like

Interesante. Rrofsh!

Po, c’ju nevojitet?