KLSH: MAS shkeli ligjin me maturën 2016 dhe penalizoi maturantët pa të ardhura

1 Like

Po ndryshe si do shkoje me burse ekselence djali i Mero Bazes ne Angli 20.000 paund viti

1 Like

A thua te jete bere keshtu dhe Shabani yne?

Ti po thua qe ndoshta kjo eshte arsyeja pse Mero ka mbrojtur me kaq force Me Te Mirin keto kohe?

Po normal pse e ve ne dyshim ti ?

Sala e futi ne sherr me Tacin ia saldoi tullacllekun ne mes te pazarit , te ky gjeti ngrohtesine e partise :stuck_out_tongue: