KLSH: Skema e ndihmës ekonomike nuk është efektive për zbutjen e varfërisë |

" … Nga ky auditim, është konkluduar në mesazhin se : Në Shqipëri nuk ka një vlerë të miratuar nga qeveria të minimumit jetik dhe kufirit të varfërisë, mbi të cilën të bazohen politikat dhe studimet e përkujdesit social. Skema aktuale e Ndihmës Ekonomike, si instrument i MSHMS dhe institucioneve të varësisë për përkujdesjen sociale, nuk është efektive në zbutjen e varfërisë referuar numrit të familjeve që dalin nga skema për shkak të punësimit dhe përmirësimit të kushteve social-ekonomike të tyre…"

kur flisja une per politikat sociale per zbutjen e varverise, s’nigjonte njeri, ja tani, mirpo Palloshi eshte i zene me pune te tjera, jo me zbutjen e varferise.

o pallosh more pallosh
vitet tutje
ti koken bosh

ketu ke te drejte manjola, koha kalon e Palloshi mbetet po kok-bosh;
e kam thone me kohe, ai do diskretitohet gjithnje e me teper

po mer pall po

te hyfte ty dhe Palloshit, siç ju ka hyre gjithmone.

:smiley:
Ky po qe eshte muhabet, jo si ai qe po ben Korriksja me shkabe prezervativen per strukturen e sistemit.

1 Like

nje shtet serioz, nje ekip politikanesh serioz, punen e pare qe bejne; hartojne nje projekt-plan social per popullaten, ku çdo gje ndahet e karakterizohet sipas njerzeve ne nevoje.
mirpo Palloshi nuk do te ndigjoje nga kjo ane, se eshte i zene me ata qe ia fusin sa mrapa e para.
pale ku i del dhe mbrojtje nje manjolke pa identitet, pika qe s’i bie.

C’eshte gjithe ky vrer Pjer? Ma omel, ma shtruar. Opozitare, por vellezer sic tha dhe Pjeter Arbnori.

Programi me i mire social ka than r Reagan eshte punesimi .

per punesim Alba, nuk jane te zote ata se nuk dine (ose nuk duan) se si investohet, format e investimit, por te pakten te kishin bere nje reforme sociale.

kthupo, une nuk shfaq vrer, thejsht zemerim, nje e drejte e cilido qytetari ndaj pushte-tarve.

Jane te gjitha te lidhura pjer.sistemi shkollor qe nuk Po prodhon njerez te kualifikuar eshte nje nga ato hallka dhe si tregojne protestat e studenteve qenka pertoke .si pse duhet Te jete vendi ne nje gjendje si i porsadale nga lufta kur kemi 70 vjet qe ne shqiperi nuk ka kembe ushtari Te huaj do nete dimri qe te ftillohet .

c’eshte me ty
o palle keshtu?
vitet tutje
ti kercu

2 Likes

manjola edhe ti nuk rrike dot pa palle,
per Palloshin e dijm qe nuk rri dot
kur ta takosh, i thuaj te mos fshihet si grate e keqia, por te kete burrerine te me dali perpara e te me rrije drejt.
dhe ti mos e kruj shume, se ta kam thone se sa here me ngre pallen, aq here do t’ia fus Palloshit,
keshtu qe ju bie me mire te rrini urte, e te me ndigjoni, nese keni burreri