KM vs Ylli Rakipi

#1
0 Likes

#2

Ulli duhet vij kendeja nga perendimi dhe te çkruaj siç çkruan ne shqiperi dhe ta shohe si ia masin koken me spango. Pastaj ay munt te mbrohet dhe te thot qi keto jane gjyqe politike e kunder lirise se llafit.

0 Likes

#3

eh mer Pallosh, te ka gjet belaja, po ç’tu desh mor derzi te gricesh me gazetaret, pale dhe me nje gazetar jo dosido.
vlonjato, ti jeton ne nje vend kreizi :grinning: ne nje vend ku per nje puthje dashamirse ne koke, heq te zite e picirit, keshtu qe noi mendim te vyer nuk presim nga ty.
qe ta mesosh perendimin, ketu ne europe te pakten, politikanet thumbohen e akuzohen nga njerzit, si tu vije atyre per mbare, ndersa per gazetaret e shumta qe ndodh, eshte ulja ne detyre apo heqja nga detyra, kuptohet kur e kane tepruar me akuza ndaj politikanit.
mjere juqe jetoni ne amerike, ehhh ç’ju ka gjet :grinning:

0 Likes

#4

@Vlonjat jeton ne vendin kreizi te quajtur Kanada.

0 Likes

#5

Aha shoku P. Po na qan hallet ! Shokut P. duhet me i thene qi qeveria e EB ka nxjerr lixh qi nuk lejon me hi ne rinas me shapka me gisht de pantolla te shkurtra! Nji kjo! E dyta neve kendej nga perendimi i perendimit jemi me moral te larte! Jo vetem qi nuk i puthim pa dashje grate e huja ne koke por as nuk bejme komente seksiste si " bythderrase" apo gjona tjera.

1 Like

#6

kryeministri ka pretendimin se i ka cënuar imazhin para publikut “në mënyrë të pakthyeshme”

:joy: ymer ymer. Sa humor e larmi jete ka ne shqiperi. Nuk eshte si ne kanadane kreizi te @Vlonjat qe per nje puthje ne koke* heq te zite e picirit. Eshte qe ta fusin koken* dhe te shkelin syrin me dashamiresi.

*kuptim i debatueshem.

0 Likes

#7

Jane shaka te kripura te kryeminstrit keto gjembo. Duhet me qesh me zorr. Por dhe ay bqimi e ka hak kete qe po i ben skenderbeu i elises!

0 Likes

#8

Sikur nuk hidhen ne gjyq njerezit qe flasin per ata qe jane ne pushtet. I bie te hedhesh ne gjyq gjysmen e popullsise.

0 Likes

#9

pse s’thua, qe ju nga perendimi i perendimit, qenkeni tredhur ne tru :grinning:

0 Likes