Atmosferë e bukur në Shkodër për ndeshjen e Kosovës, thotë Zëri nga ku e morrëm dhe foton më sipër. (Në Lihtenshtejn, qetësi e madhe, ma do mendja.)
A e jep TVSH ate neshjen tone ? Se kete te Kosoves do e japi Fox plusi. Sa per dijeni, kta kroatet jane ndyresira. Jane ne prag lufte me serbt pranej na lepihen neve. Po kur ndodhi droni i Beogradit, ishin shumica derrmuse me rracen e sllavit.
uroj qe Kosova te dal faqebardhe sot. -kombetarja e Kroacise, per momentin, eshte nje nga 4, 5 perfaqesueset me te talentuara dhe me te forta te Evropes, keshtuqe do jet e veshtire…
po moti si duket sot ne Shkoder ? apo si gjithmone qytet: i erret…i lagesht..
ndersa Kombetarja jone duhet te fitoj patjeter ne Lihtenshteijn dhe shpresojme me diference 4 gola e siper, se do na duhet golaverazhi ne fund.
beIN sports e jep. psh ktu e shef online
nvm, tani qe e pashe, duket se duhet me u regjistru po deri ne oren e ndeshjes, jam i sigurt se do dalin nja 5-6 links per ta pa. Me siguri tvsh ka per ta dhon
Nuk luajne sonte (per shkak lendimi) Modriq, Rakitiq, Lovren, Pjaca, lojtare kyq te ekipit kroat.
Te shohim
Ndjese qe po komentoj jashte teme, por kam problem pershtatshmerie te box-it android dhe TV-se (Panasonic) nderkohe qe ne nje TV tjeter te vjeter punon persembari. Tek TV-ja qe dua ta ve ne pune nuk konfigurohet aspak kur e lidhi dhe e ndex box-in. Me sa di, Panasonic-u ka sistem OS firefox dhe mbase kjo krijon mosperputhshmerine. Ndonje ide, keshille?
kjo eshte gje e mire, sidomos mungesa e Modriç dhe Rakitiç. -çte them, uroj te marri pike Kosova sot dhe neser ka per te fol gjithe Evropi per Kosoven.
Ne kete kuptimin e afirmimit te shtetesise se saj ne bote, Kosova cdo ndeshje te kesaj kategorie e ka te fituar.
shiko, qe te kuptohemi: une jam per Nje Komb Nje Kombetare !!.
-mirepo jam i vetdijshem qe sic eshte situata tani, eshte mire qe Kosova u pranua ne FIFA-UEFA , pikerisht sepse ndeshjet nderkombetare i bejne mire afirmimit te Kosoves ne Bote… (kujto ne Qershor kur Majlinda Kelmendi u shpall kampione e Evropes ne Rusi, dhe u detyruan ruset te ngrene flamurin e Kosoves atje) …dhe futbolli me popullaritetin qe gezon eshte mjeti me i mire per te reklamuar Kosoven.
Paksa me hile kjo qe “nje komb nje kombetare” i permendet “si faj” Kosoves sa here qe ka loje :).
100 vite ekipi “kombetar” luajti per vete e nuk “pjerdhi” per pjesen tjeter te kombit (btw 100 vite nivel Luxemburgu etj),
Ja ta provojme edhe ne njehere se s’u be nami
Shqiponja simboli yne kombetar ka dy koka keshtu qe eshte only fitting and proper qe edhe kombi yne te kete dy kombetare .
nuk eshte keshtu si thua ti ! -kane qene kohera te tjera qe i dime te gjithe, si ne Shqiperi per 50 vjet,edhe ne Kosove (ish-Jogosllavi)… pasi kaluan peripecite edhe u hapen vendet etj etj, u hap edhe Kombetarja per te gjithe kombasit shqiptare kudo jane… perberja e Kombetares shqiptare sot e defton mese miri kete.
ok,minuta e 10 , 1-0 per Shqiperine… duhet te fitojme 4, 5 me zero sot…
A mund te na jepni nji link ku te shofim ndeshjet.
3-0 per kroatet.te kemi njeri tjater in.
sa gabim po loz Kosova, sa gabim… keta nga entuziazmi i tepert, u hapen ne gjithe fushen , sikur donin te dominonin lojen. po kroatet kane kane ekip klasi, ste falin !
cte besh, ka lojtare te rinj Kosova… mungese e theskuar eksperience.
Ky Portieri Ujkani ka vu bast qe sdo ndaloj asnje top ne porte. Te kishin more Strakoshen tone se ky Ujkani eshte edhe antipatik.
Thank god per portierin e lihtenshteinit