KQZ i heq mandatet Elvis Rroshit, Dashamir Tahirit dhe Shkëlqim Selamit

1 Like

Kjo temë u sinjalizua nga komuniteti dhe është fshehur përkohësisht.

Thank you Lu.:smile:

Do votonin pro sikur te kishin nis me peshq te medhenj. Mbase prisnin qe keta tipat te iknin vete.

Gjithsesi gabim i tyre. Rast i humbur per pedene.

Nga ana tjeter ti duhet ti kuptosh, pasi per inat te amerikonit e kane…