Kreditë e këqija, rritje e pandalshme

Te gjitha keto kredi qe sot jane te keqija jane dhene ne vitet 2005 - 2012, pra kur qeverisnin batakcinjte dhe kusaret. Sigurisht qe bankat kane fajin kryesor e ketu nuk perjashtohet edhe banka qendrore me kryebankierin Fullani. Nejse, sot qeveria duhet te beje cmos per te ndihmuar bankat qe te zbusin sadopak humbjen e krijuar nepermjet posedimit te kolateraleve nga kompanite me kredi te keqija dhe kthimin e tyre ne likuiditete sa me shpejt.

nga kredite e hane fuqi te medha si akerika, e jo me vende te vogla si ne