Kreu i ri I SHISH ka dy identitete

Spiunet kane me shume se nje identitet.keni pare filmat me James Bond :blush:

1 Like

Ka mbetur ndonje Shqiptar nga Memedheu pa e perzene ,ne kete forum per te hedhur drite mbi misteret shqiptare si psh…
a. Helidon Bendo eshte klysh i Gazidedes prej 20 vjetesh…
b. Visho Ajazi ka kapur nje vend pellumash ne Bruksel… etj etj etj…

Qeni i saliut u largua vete, me hir apo me pahir kete une nuk e di.

Sic thote dhe dikush te komentet e shkrimit, qenka diplomuar ne 1993 nga Universiteti i Tiranes nderkohe qe deri ne 1993 paska qene ne Greqi.

Nuk eshte shkelje ligjore te kesh 2 indetitete ?
Po me fotografi me syze, çfare do me thone per katundarin qe eshte polic :stuck_out_tongue:
Nuk mund ti gjenit nje foto pa syze, t’ia shifnim syte :stuck_out_tongue: