Krizën e futbollit në Shqipëri nuk e shpëtojnë ndeshjet "Derby" por pavarësia e tij

http://www.panorama.com.al/shqiperia-i-vetmi-vend-pa-ligen-kombetare-te-futbollit/

1 Like

Ca thu ti mo, po ne te lige i kemi te gjithe, e jo vetem ata qe luajne futboll.
Pastaj ca eshte ky racizem nga pingpongut apo doucheball-it, nuk ju duket sporte te hajrit?

Nuk ka racizëm aspak në shkrimin në fjalë, shqetësimi i vetëm dhe më madhori është krijimi i ligës profesioniste futbollistike siç kanë vendet si Anglia, Spanja, Gjermania apo Italia, si gjithë Europa fundja…