Kryeministër, u ktheve nga pushimet? “Kazanët” po vlojnë!

http://gazeta55.al/kryeminister-u-ktheve-nga-pushimet-kazanet-po-vlojne/

1 Like

Kazanet ne Shqiperi gjithmone kane zier. Nuk eshte arsye per tu kthyer nga pushimet.:wink:

Te pakten na dha mundesine qe te vlojne… :wink:

1 Like

ca haramash keta, as te besh pak pushime ste lene

1 pilaf dhe 1 pace derri, per Farri Balliun !

1 Like

Edhe per ate modelen qe kish shkruar artikllen me porosi: dy qofte, nje birre dhe nje shikim nga bythet.