Kryetari qe meritojme

Nuk e di nese eshte e vertete apo jo, nese ndonje nga ju mund ta konfermoje/hedh poshte vertetesine e ketij dokumenti

Burimi

1 Like

Nuk ka thene te qellohen me arme. Dok duket origjinale. Keshtu ka qene ligji pwr tubimet e paligjshme.

Goditni ashper qe ne fillim… Me ashper se plumbi nuk ka. Po te shikin zbatuar te gjithe ligjin, sdo kishte rene kurre monizmi.

Nje sherbetor i nazizmit thjeshte respektonte ligjet, a duhet bere gjithsesi kryetar parlamenti?

Urime nji here per detyren e re qi i ka besuar populli dhe partija.
Urime edhe per ne qi nji ithtar i pluralizmit dhe i demokracise eshte me ne fund faqja e Shqiperies moderne.
U deshen plot 25 e kusur vjet qi te arrinim prap ne pikenisje. Nji cikel i gjate, i lodhshem dhe shume konfuz. Falemnderit S1KQ-se qi i dha dum gjonave dhe na i qartesoi disi me qarte.

Tashi ka zera qi pysin po pse nuk veshin dot nji tjeter e? Pa he, na thoni, çin te vejshin, hekuran isain apo hajredin shytin?

Rrofshim sa me gjate e gjere

3 Likes

ciklikja :smile: po ta shofesh mire eshte ne fakt nje spirale…
Spiralja e progresit!

Dokumenti, duket si i kohes se mesjetes, per vete faktin se nuk percaktohet se kush ministri e dergon. Aty thuhet; Ministria, jepen ca shifra kot, gjoja si kode, dhe duket ashuqare qe fletat jane shtypur nga nje shtypshkronje primitive, dhe formuluar nga njerez inkompetent. Megjithse, siç e kemi vene re, ne organet e shtetit tone shqiptar, gjithmon kane mbizoteruar njerez inkopetent dhe te paafte.

:smile: :smile: :smile:

Amon Gjembo, tranferoje i çik ke ajo tema si gatuhet hashurja :stuck_out_tongue:

2 Likes

Dakumenti asht fallcifikim, nji provokim i qarqeve te huja! Njaty duket kjart se eshte shtyp nga nji anfalbet qi nuk kupto gjuhen shqype. Edhe emri i ministrit duket sikur asht njit me vinovil dhe stonon me tekstin. Pik.

Dmth keto problemet e berjes se shkresave me byç i paskemi pas me kohe. Minitria jo ministria, jo po mitrua qe kur u martua

Ti mendon se gramoz gaRuci nuk eshte analfabet?

Pse ta transferoj atje o Fiqo? Apo thua ky eshte lafsha qe preferon Tironsi?

Shtet VL…

U fute dhe ti ne listen e zeze te korrikses.

Dyshoj qe ne listen gri bashke me te barazlarguarit e tjere. :stuck_out_tongue:

1 Like