Kryevepra që nuk ia njihni Kadaresë, Helena

Bukur, me pelqeu si interviste. Po pres pjesen tjeter.

Kur te vdesi ky tipi do beje me shume komente se driteroi

Komenti i gazetares ne fillim te krijonte pritshmeri te tjera per intervisten. S’e kuptoj pse u ndal aq shume te Lu-ja me pyetje. Sikur eshte gruaja e Luse. Presim gjysmen tjeter.

Kryevepra e vetme e Molit eshte Spiunlleku , ka marre me qafe njerez te pafajshem vetem e vetem se nuk ishin ne linjen e Partise …pra zonje qe nuk u bere ndonjehere shkrimtare rri atje ne Paris ku je e futi noj baguette me Langres.

Gazetarja ben ca pyetje aq banale sa ta neverit dhe Helenen e Trojes! Lexova pak dhe e lash ! Nuk shtyhet kurioziteti banal I gazetares Kush te pelqen Parisi apo Tirana ?

1 Like