Ku kanë përfunduar shqiptarët?

«Mia madre piangeva, mentre io mi sono preparato in un’ora e ridevo facendo il coraggioso. Appena ho girato le spalle alla mamma, però, le labbra mi tremavano in un misto di dolore, gioia ed emozione»
Ky Massimo paskësh dorë për hartime…:grinning:

1 Like

Kërkoni Andrea Segre në atë faqe. Ai është çifut. Po përdor historinë e integrimit shqiptar në Itali për të shtytur pushtimin demografik të Italisë me afrikanë. Shqiptarët dhe italianët kanë qenë bashkë për 3,000 vjet. Pse s’përdor historinë e dizintegrimit të myslimanëve në Francë? Ata po kërkojnë ta bëjnë Francën jarabi.

https://translate.googleusercontent.com/translate_c?depth=1&nv=1&rurl=translate.google.com&sl=it&tl=sq&u=http://www.ilpost.it/massimocirri/2016/10/11/che-fine-hanno-fatto-gli-albanesi/&usg=ALkJrhjM1wzKdKZinTkwwg5O7jffGqQyUg

ne kantine

ne KARAntine, dhe njekohesisht ne kantine tu pi vere e raki e tu shajt kryeministrin Rama

tek bolet e Marlonit!

ore djema, si ka mundesi qe disa lidhen drejtpersedrejti me Palloshin, kane akses deri tek ai kopan, ndersa une kam vite qe dua te lidhem me te, dhe nuk e realizoj dot.
edhe kur i dergoj noi shkrim apo pyetje, nepermjet faqes se kryeministrise apo platformave qe ai ka ngritur per qytetaret, nuk ka fare reagim,

nuk ju lejon ligji marlonit i dashur. dy kopane me te njejten ngarkese, shtyhen,

2 Likes