Ku mund te gjej fish sauce ne Tirane?

Kam pare shume dyqane dhe asnje s’e ka. Per Worcestershire dhe soje, eshte Big Market te 9 katshet. Salce peshku, me vdek.

pyet shkaben, mbase te ndihmon.

Ke kerkuar te KP-ja?

erdhe mo Çeço?!

Shkaba di ku ka ne USA po une dua te di ku ka ne Tirane.

4 Likes

Po deshe ndonje gje tjeter hajde prape dhe na pyet, se edhe ne mendohemi per ty :stuck_out_tongue:

mund te kete te Neranxi. edhe te carrefour kane pasur nje seksion te vogel me gjera aziatike.

Po shikoj per nje pale kepuce te mira ku mund ti gjej? :smile:

1 Like

paske sebep? :wink:

1 Like

Te cilit lloj se varet.

Rrofsh @squarepusher, do i kontrolloj.

Jo mi per qejf :slight_smile:

1 Like

e mire, lekure, brown, oxfords, 44.
:sunglasses:

2 Likes

Ti gezosh! :slight_smile:

1 Like

varet si i do. ne tr kete vit ne mode jane takat 8 inc alla armani, taka te trasha 3-5 inc dhe te sheshtat. edhe syze me numer zero me tregu qe lexon.

Per nje vend qe shquhet per qelbjen e peshkut… cudi si si ka vajtur mend njeriu ta beje salce…

I shoh perdite :slight_smile:une jam sportive

po kthyen pergjigje do te te them :grin:

fermentim zeqo, fermentim

Nuk e di por ndoshta mund te realizohet edhe ne kushtet e shtepise kjo salca prej peshku? A e di njeri sesi behet?