Kuba varros hirin e Kastros. Jeep-i prishet gjatë procesit

Varrimit i Fidel Castro-s në Kubë u bë dje në mëngjes, duke ndjekur udhëzimet që ai vetë i kishte lënë vëllait Raul. Çdo detaj u përbush sipas dëshirës së udhëheqësit revolucionar, por me një incident. Jeep-i ushtarak që mbante vazon me hirin e Fidelit u prish rrugës dhe ushtarët u deshën ta shtyjnë.

1 Like

Gjera qe ndodhin. Pastaj edhe vete Jeep-i do te kete qene i stresuar. Nuk eshte pune e lehte te largosh nga kjo bote shokun Fidel Kastro, nje nder te paktet luftetaret idealist progresist boteror te gjysmes se dyte te shekullit te kaluar.

te kishte burra kuba, i fut 100 gram tritol aty, qe te percjellin liderin me fishekezjarre

fatkeqesia e njeriut eshte qe kafshe si ky dhe enveri vdesin nga pleqeria!

Isharet nga perendia .

i beri cicin xhipi se kishit merak

Cuba’s President Raul Castro salutes at the tomb of his older brother Fidel Castro, a simple, grey, round stone about 15 feet high, at the Santa Ifigenia cemetery in Santiago, Cuba,

Leni per zotin se o gjynof.:unamused: