Kur gjuhësia gjykon mbi historinë

2 Likes

Duro dhe pak dite xixe, ja dhe 4-5 dite kur t’ja fillojne kalamojt e bab Lymit te Vaqarrit dhe kalamojt e Lymit Tutit tu bo i dor muhabet per gjermont ver ver ver ha ha Qemolo:

- Pse mer jau po t’kish qen per gjermonin s’pirdhte fare per asnjonin, po desh me ik ikte me 29-te, po s’desh me ik rrinte me 28-te. Edhe ne koqen e qefit kishim per t’bo, pi raki te Kafe Flora me bab Myslymin, e hiç mos e rruj fare! Ç’duhet ty mer bab, jo po rusi jo po gjermoni, rri shif punen tate, ha at çap buke qe t’kon dhon e hiç mos u ni!