Kurti bën homazhe në Prekaz: 28 Nëntori, gurthemeli i identitetit kombëtar...

Kurti është nga të paktët që dëshiron dhe punon për shqipërinë e madhe.
Të tjerët janë pa vegla. Lolo të serbëve turqve dhe grekve.
Të lumtë kurti. Mos u tërhoq se do vijë edhe koha jote.
Evgjitëria është në ikje

te lumte Kurt, ty te lavderojne pa te lexuar se çfar thua ne linkun e pahapur nga asnjeri, ndersa mu s’ma var njeri, as shkrimin me lexojne, lere pastaj per te me lavderuar.

sidomos pasi aleatet e rame edvinit ndezen dritat kuqezi ne kullat e dubajit dhe uren e stambollit, dhe pasi sek. pergjithshem i NATOs i ftoi antaret te festojne me shqiptaret kuq e zi me date 28/11, festa e 28 nendorit ka rrezik kthehet ne date nderkombetare.

te lumte Kurt, te gjithe tifoza e meparshem te Rames i ke bere per vete! Po si t’ja bej un i shkreti qe Rama m’ka vjedh tifozat, e un kam ngel si rru qeth!

Eshte pune fati te keqen:
I have seen something else under the sun: The race is not to the swift or the battle to the strong, nor does food come to the wise or wealth to the brilliant or favor to the learned; but time and chance happen to them all.Ecclesiastes 9:11