Kushtetuesja i kërkon Gjykatës së Lartë të shqyrtojë rekursin e Aldo Bares

Kush mbeti vetem Zani? Te pakten genjeshtar nuk do e therrisni me Berishen, kur paralajmeroi lirimin e gjithe krimineleve, nga gjykatat qe i ka kapur per gryke Edi Rama me ligjin e tij dhe gjykates qe tremben per jeten e tyre dhe familjes, tani qe shteti nuk ju garanton gje.

1 Like