Lajm i mirë, por i ngrirë për Shqipërinë

Këshilli i Çështjeve të Përgjithshme të BE-së, në një situatë të pandodhur më parë, ka vendosur të mos ketë konkluzione, por deklaratë të Presidencës, pasi një nga shtetet anëtare ka kërkuar ngrirjen e procesit të zgjerimit, duke mos rënë dakord me propozimin e paraqitur nga Këshilli.

I dhirë deshe me thone :slight_smile:

Si urdheron, Shqiperia i ka te gjitha ne rregull, por kete radhe e prishi Turqia! Ah bab Erdogani c’na bere! Mere me leng, i thone kesaj, se mishi u mbarua! Tallni menderen me vendin tone se e meriton!

Klyshet e turqve shqipfoles kane 26 vjet qe mundohen te fshijne origjinen europiane te shqiptareve… !!!

po po mall i mire dhe i lire

europi na thone: je shume i mire, por je shume pis

Pushti Erdogan ne Tirane… nderpritet seanca …parlamenti do degjoje sure 5 here ne dite…!!!

duke pare nga e ardhmja

e ardhmja jone … vlerat tona…

… posta , a ka leter ?
…neser Dafne , neser …
ky ishte refreni i cdo dite kur me femite e lagjes ndiqnim postierin e qytetit kur kalonte nga rruga jone …
keshtu me ngjajte keto sihaqiqet qe bota na sjelle…