Lufta e lobistëve, politika shqiptare shpenzon miliona në Uashington

1 Like

Njerez varikherin, me aq lek mund te rindertonin shume kasolle te rrenuara te nje pjese shqiptaresh qe jetojne ne mjerimin me te thelle.
Kush nje kryeminister i nje vendj te vogel le leshet neper lobingje ( don me dal ne foto me trumpin me siguri) tregon se ka shume komplekse e ska besim te vetja.

Me ata politikane gomere, çfar nuk bo vaki.
Zoti iu premtoi dy shqiptarve te zgjidhnin çfar te donin e Ai do t’ua plotesonte.
I pari kerkoi nje vile te madhe, dhe Zoti ia dha.
I dyti kerkoi qe Zoti t’ia prishte vilen atij te parit, dhe Zoti e realizoi.

Kjo eshte tamam sinjikative per keto parti dallkaukesh qe harxhojne parate kotsekoti dhe qe per me teper, tregon moralin dhe paaftesine e tyre.

Po ksaj çi thu?

Po prit ore se jane te zene me pagesat ne Amerike. Eh Shqiperia e varfer.

E çuditeshme, nje teme aktuale, sinjikative, informuese, dhe per çudi, vetem 3-4 komente. Nje teme e ngjashme dikur, tek Peshku i Vjeter, kishte gjith ato komente. Mos valle ka ngordhur nervi i shqiptarit, ndjenja e drejtesise.