Luiza Gega kampione e Evropës në 3000 metra me pengesa

ketu ne belgjike, çdo sportist qe del kampion, sapo kthehet ne belgjike, pritet nga mbreti, me pas nga kryetari i parlamentit, e me pas nga kryeministri, ndersa ne aeroport pritet nga kryetari i federates dhe qindra tifoze te tij,
ndersa ne shqiperi, kujtohen vetem nje here ne vit, kur shpallen 10 sportistet me te mire, si ne shume vende te botes,

kush o? kush foli? sikur nigjova nji zo, apo m’bon veshet?