Lulzim-basha-njeriu-te-i-cili-duhet-te-investoje-athina/

a ha, me kete artikull, Palloshi i siguroi dhe 4 vjet te tjera :grin:

1 Like

Kishte harxhu 1 meleon usd gogla I Salukut ne ameriqi ilegalisht per lobing ne USA fale rusve per 3 muaj! E ankohesh ti per traineret italion qe u bi bretku me kokecepshat Shqiptar te futbollit.
Basha eshte njeriu I Rusve bashke me Liken ne Shqiperi.
Te forte Ruset. E blene edhe te djathten anti/komuniste.
Edhe Kaposhi sherbetor I Rusve eshte sepse ata do ja marrin hakun tek Edvini.

dy gjëra!
nuk mundet vazhdimisht të ecësh përpara duke u mbështetur tek të huajt. kjo është vërtetuar dhe nuk ka nevojë për diskutim. gjithë shtetet e tjera ballkanike kanë trainier vendas. që ne jemi popull i skajeve ,e di shumë mirë. nga 100% me forcat tona ,tek 100% me forcat e të tjerëve!
ndërsa tek e dyta, pd-ja, nuk ka qenë ndonjëherë parti e djathtë. antikomuinist eshte edhe lubonja me albën me zamete,por jo vetëm nuk janë të djathtë ,por as social-demokrat nuk i quan dot! pd–ja nuk ka i9deologji. është një çetë hajdutësh e tipit osman. bëhet me atë që paguan. modeli perëndimor mbështetet tek merita,ndërsa ai osman tek rryshfeti. grekët dhe serbët e njohin mirë korruptimin me anë të rryshfetit. që nga koha e esat toptanit. e njëjta gjë edhe me lulin.

Parate ruse dhe prandaj eshte Lulthimi i pranueshem per Greqine . Rusia nderhyn ne Greqi rregullisht financiarisht ne rremuja.