Mandarinat e Ramës dhe zv.kryeministri i Kinës

z.Kinez ka shkuer ne Korè te gabuar :smile:

Nuk i ka per exportin o mixhoz loqja , i ka se i mban prej majasellit , sa i kruhet fap i fut nje mandarine sumatrices e qetesohet :joy:

Po ndjek gjurmet e burishes, kina gjuhe e dyte pas shqipes

Kapeni i cik Liderin e Balkanit, Edvin Kristaqin, … edhe Gjigandi Kinez e shikon nga poshte larte me respekt e servilizem…kushedi si do jen bo mehit Shqupistat e Vicidolit…sdo men ky Km Gjigand sj ka ngen me u morr me dhite plot rrodhe te Vicidolit, shikon Lart.

1 Like

Nji si gjys llafi leshoi Sala atehere… mesoni kinezcen se do ju hyje ne pune :))

nje pordhe te beje sala e ndjekin keto socialistet

Me pelqeu si shkrim, mund te them se eshte nga shkrimet me te mira e me te sakta te Minxhozit. Ne fakt, kompleksiteti qe i shoqeron lidhjerat (me falni, liderat) tane, eshte i pakrahasueshem, e shumta mund te gjesh ne ndonje vend afrikan te prapambetur, lidera te tille, sa per krahasim.