Maqedoni: Agim Nuhiu kërkon të tërhiqet nga Ministër i punëve të brendshme

“Unë si ministër kam insistuar që të formohet shtab operativ dhe në të ishin të kyçur persona nga të gjitha fushat e MPB-së. Për udhëheqës i shtabit ishte zgjedhur Mitko Çavkov. Mbrëmë nga momenti i eskalimit të situatës deri në ora 22 udhëheqësi i shtabit operativ, Mitko Çavkov nuk ishte i kapshëm për mua edhe pse e kërkova edhe përmes telefonit por edhe në shtabin operativ.” - kjo është një pjesë nga deklarata e dorëheqjes së Ministrit të punëve të brendshme të Maqedonisë, Agim Nuhiu.

2 Likes

menaxhimi politik permes skenareve mafioze ne europen lindore

http://www.gazetadita.al/si-e-perdor-kremlini-mafien-ruse-ne-evrope/

Aty do ishte mire qe programi mesimor te zhvillohej ne gjuhen shqipe.

a do behet ministre nena e shpatit?