“Mbetjet”, Lubonja: LSI forca përcaktuese. Të pasurit në Shqipëri janë me PS

Megjithate duhet theksu se Ps perseri mbetet nje parti mjaft me e majte se Pd, qe jep qendrueshmeri qeverisjes. Luli i takses se sheshte 9 per qin, dhe premtimeve te pabazuara ne realitet do ishte ecje mrapsh.
Kshu qw pse me sjell nji parti me te gjathte ne pushtet kur kjo qeveri po funksionon mjaft mire si amortizues i politikave te gjathta, gjithe duke mos ju shmangur reformave te gjathta, pa marre parasysh kostot politike.

“kjo qeveri po funksionon mjaft mire si amortizues i politikave te gjathta, gjithe duke mos ju shmangur reformave te gjathta, pa marre parasysh kostot politike”

Me kete, i ke thene te tera. Pike.

2 Likes

Lubi ka te drejte. I njeti titull eshte i vertete po te nderrojme fjalen ‘mbetjet’ me ‘zgjedhjet’.
Varet sa leke ka mETA per te investuar ne popull…

Kishin rrit rrogat e mesuesve sot?

e pabesueshme, nese e vertete. Per buxhetin e cfilitur nga borxhi i stermadh i trasheguar, cash out per rrogat e arsimtareve a qofte edhe pensionet, edhe cdo % e vogel tjeter ‘dalje parash te thata’, rendon plumb!

Hajt la e me la nder fitorje te reja.

Si qe ajo, ceveri e majte qe merr vendime djathtas. Duke i morr borxh barcaletes; futi dhe nje dopio tjeter te duken tre ura e mer te mesit.