Mbi Libra: Ura e mbretit Shën Luigj, roman nga Thornton Wilder

Bisede ne studio mbi romanin “Ura e mbretit Shën Luigj” (The Bridge of San Luis Rey) nga shkrimtari amerikan Thornton Wilder, përkthyer nga Pirro Dollani, botimet Living. Romani ka në qendër të ngjarjes rrëzimin e një ure këmbësorësh në Lima të Perusë. Pesë vetë ishin rastësisht atë moment mbi urë dhe për At Xhuniperin që e pa ngjarjen, ky ishte një rast për të zbuluar nëse Zoti ka një plan për jetën dhe vdekjen tonë. Fitues i çmimit Pulitzer 1928.

1 Like

S"paska faj Pjeri qe nuk shkoka mo tek studioja e Blendi Sales , ky as karrige ste jepka.