Mbi lobizmin ne Shqiperi


#1

Nuk e di pse ky e quan lobiizem dhe jo lobizem.

edhe disa grafike per inkuizitorin e madh, se i ka qejf …#2

Ruzhdia eshte fenomen i pandalshem edhe ne zona te tjera


#3


#4

mos e mbaj ne xhep a i uruar, se shihe si te eshte zhubrosur