McCain shkruan mbi Ballkanin në Washington Post

Së pari, Shtetet e Bashkuara duhet të shfaqin rolin e tyre. Ashtu siç më tha edhe kryeministri i një vendi të Evropës Juglindore, në asnjë vend tjetër të botës nuk kanë peshë më të madhe fjalët e Presidentit të Amerikës në nxitjen drejt progresit. Kjo është arsyeja pse angazhimi i vazhdueshëm dhe vizitat më të shpeshta nga zyrtarët e lartë të SHBA-ve, në rajon, janë kaq të rëndësishme.

2 Likes

E pata nje shtrengim dore me Johnin sot , po iku shpejt shkerdhata, ama $ skam, so fuck off.

Jemi me afer rusise sesa hamerrikes, si largesi ne hapesire ashtu edhe ne tru

Ne vijme nga ligji i kanunit, e na pelqejne te fortit. Kush eshte i forte eshte per tere jeten e jo vec per 4 vjet

Ee mer Xhon Makain, ju atje ne USA jeni, njoni i bie patkoit, e tjetri samarit, njoni deres e tjetri penxheres, ju nuk keni unitet apo te pakten te jeni ne unison per nje çeshtje. E njejta gjendje paraqitet edhe ne Shqiperi, prandaj ka amatorizem, miza-skena te kota, pa bereqet. Mjerim, mizerje.

1 Like

mire,mire por me keto mizat e skenes e vdiqe fare manjolen

sepse njoni i bi ngapara e tjetri i bi ngambrapa! e vdiqet fare njerezine!

Mc Cain kudo qe fute hundet fillon lufta…te shkojne e te pirdhet ne vend te vetin.