Me cilen qeveri qeveriset ne Shqiperi aktualisht?

Vazhdim i diskutimit nga tema Rreth kategorisë Pyetje:

Akoma me ate me pjese kembimi…

1 Like

Njashuumoo Shqypnija,
Qep kpuce e shqep pantofla me nji gisht

Hibrid, qeveri hibride, gaz dhe benzine :laughing: keshtu ka dale moda :smiley:

Me ate te Don Kishotit!