Me orë të zgjatura dhe paga të ulëta, fëmijët shfrytëzohen nga industria fason

po edhe ketu ne perendim, shum perendimore e kane filluar punen qysh 14-15 vjeç dikur, ndersa tani (u bo vite) qe ligji e percakton 16 vjeç e siper,
qe fasoneria punon fort, kjo nuk eshte noi gjo e re, se dhe ne azi punojne fort ne keto sektore,
ndoshta do ishte mire qe grate ne kete sektor te punonin 6-7 ore, sipas proçesit te punes, ndersa 16-17 vjeçaret (apo minorenet, siç i quan gabimisht gazetarja) te punonin 5-6 ore, me ore te reduktuar, si kendej ne perendim.

duhen denuar rende sipermarsit. te arrestohen te shkojne ne burge per disa vite. tu merren fasonerat nese perdorin femij nen 15 per te punuar ne fabrikat e tyre. Asnje nuk duhet te shfrytezoi femijet ne shqiperi. U duhet ber e qarte e atyre qe nuk vine mend tu japim edhe nje hu te mir e ti thyejme ca dhembe se mbase keshtu mesojne ata! me femijet te mos lozin se do pendohen. do flasin me vete.

kurse ne Evrope punojne fort ne edukimin seksual te kalamojve. Psh ne Zvicer ju bejne ore mesimi seksi ne shkolle, ju mesojne kalamojve pozicionet e ndryshme seksuale. Jo vetem ne teori, por ju bejne praktike seksi me kuklla prej kauçuku. Edhe seksi eshte pune rende fizike shum e lodheshme qe behet me djerse ne balle, ve ne veprim tere muskujt e trupit.

Po ne Belgjike si eshte situata Pjer?

minorene ,e fakt, eshte nga mosha 16 e poshte

te femijet te mos ver dore askush se do i varim me litar ne mes te tiranes. per kete te kjeni 100% te siguert pio te perodrni femije te pa paguar do te varreni ju dhe ato qe ju kan bere koken ne mes te tiriranes jua garantoj!!! ato 1qe prekin femijet shqiptat do juqim robte mu ne puth jua garatoj.

o ditio po e di ti qe mesime seksual ka qen i detyrueshem edhe ne shqiperi mbas komunuzmit. e kane bere me mijera nxenes shqiptar. Dhe e kan bere me mesues shkencas natyrore, njerez shum te zgjuar u kan dhene dije femijve si te mbrohem. Zvicra eshte nja 20 vite mbrapa.

po pra kte po them un (me nje ndryshim te vogel termi), qe Zvicra eshte nja 20 vjet Ngambrapa, sepse tani ne Epoken Ngambrapa gara eshte: kush eshte me Ngambrapa nga te gjithe eshte fitimtari qe fiton Kupen e Arte Marlon.