Media ndërkombëtare CNN hyn në Shqipëri, e sjell Gener 2

Po do vine aman, pasi pushtuan boten e madhe me globalizmin po vjen radha e boteve te vogla.
Njelloj si me turizmin.

bravo i qofte Bashkim Ulaj-t qe solli nje nga gjigandet mediatike, do ta qerasja po ta takoja.

Po sa kuar e dine ket popull kta me? Nje (tjeter) kompani ndertimi vendos te hapi (nje tjeter) kanal televiziv. Pronari ndertimeve vendos per aleancat, politiken redaktionale dhe do vazhdoje ta perdor TV si pistolete per leje te tjera ndertimi. Partneritet me CNN thote kuari.

Me ato te ashtuquajturat verera te vjetra qe edhe uthull nuk behen dot se jane pa baze rrushi?

1 Like

kjo eshte dukuri boterore. normal qe patronet do e bejne ligjin, se ata kane dhe paren. te tjeret jane thjesht kukulla per tribune.

France 1, kanalin numer 1 francez, qe eshte televizion privat ne fakt dhe jo shteteror, e ka nje kompani ndertimi (Bouygues), kjo ka dhe kompani ne telefonie, etj.

Po, edhe your point is?