Medialog I

https://peizazhe.com/2018/03/09/medialog-i/

1 Like

Faqja e gazetes panorama ( po keshtu edhe Tema dhe balkanweb) eshte teper e lodhshme per tu lexuar. Mbushur me reklama qe me shume duken si viruse. Eshte e veshtire tj lexosh keto faqe pa bllokues reklamash.

artikulli kishte shume informacion persa i perket renditjes se mediave sociale, por ajo qe me pelqeu, ishte fillimi i artikullit :laughing:

ky te pakten i vendos te dhenat online, dhe pse nuk thote ndonje te re

http://www.institutemedia.org/Documents/PDF/Pronesia%20e%20Medias%20English.pdf