Mesazhet jo etike dhe ndërhyrja për të punësuar bashkëshorten penalizuan kreun e Gjykatës së Pukës

P.S. Me duket mua apo eshte e vertete se artikulli eshte shkruar ne fillim ne Anglisht e pastaj perkthyer nga Google ne Shqip?

A je e sigurt mo zonje qi ki artiklli flet per shqyprin?

Emigrantet e qelbur?

pse Eshte lajm fakti qe gjykatesit shqiptare jane Te korruptuar ?

nuk jane te korruptuar, jane injorante

nuk jane ■■■ te ditur si puna ime, jane ■■■ injorante.

Ja futen si Kapones… rrifini shpatllat, rrifini; tjeterkush derdhi gjak per kete dite.

ferkojini tre pikat katrore, ferkojini!