Met Selimi dhe Cirku i Tiranes - argetim i klasit boteror

E mi korrikse, falemnerit qe ma nxorre pak mallin.

po je keq klikoji ne kanalin jutube e shkruaji edhe nje leter jutubsit qe i postoi