Monitorimi i frekuencave

A ka ndonje te me sqaroje kete “Projektin për ngritjen e Sistemit Kombëtar të Monitorimit të spektrit të frekuencave (20 mhz deri ne 6 Ghz” te administruar nga Infosoft (apo se fundmi dhe Balfin Group, apo Samir Mane)?

Lidhja drejt faqes se KLSH

rilindja punisto mafize do te pergjoje shqipet e lira, por republika e re po vjen, po vjen, po vjen, po vjen, po vjen, 1, 2, 3 pythe!

nuk sqarove gje. Une dua sqarim teknik mbi kete monitorimin dhe pse Manes i duhej ky infosoft dhe monitorimi i ketyre frekuencave.

20 mhz deri ne 6 Ghz jane frequencat e routerave wifi. Ka paisje te vecanta qe ne menyre aktive/pasive monitorojne trafikun e internetit ne keto aparate.

Ne albanistan perdorin komunikim radio edhe per internetin, pasi te kalosh kabllorin neper katundet e tiranes eshte e kushtueshme