Mr president

Listoni kandidaten per president qe sipas jush do te ishin me te miret sipas ketyre kritereve:

  • presidenti me i ndershem
  • presidenti i gabuar
  • preaidenti i duhur
  • presidenti i l$i
  • presidenti i pd
  • preaidenti i p$

Kush gjen presidentin e ardhshem ne kete teme, do marre si dhurate speciale arkivin e peshkut ne format pdf, qe ta lexoje offline kur te jete ne mal/shkretetire/cader/varr

PT, por duke qene se jam i bindur se zgjedhjet do vidhen nuk e kam me siguri.

1 Like

Listoni kandidaten per president

Kemi frige nga femrat me koqe, femra femra skemi ne politike

varik, ketu e ke gabim, se femrat parlamentare ne Shqiperi, mu duken me te llogjikshem se meshkujt, dhe une uroj te zgjidhet nje femer. Kete fakt e kam permendur edhe tek tregimi im; Pune.
" …Pas nja 1 ore dola, se e pashe qe parlamenti s’kish ndermend te pushonte. Grate depudete, dukeshin me te llogjikshme e me serioze se burrat depudet…"

2 Likes

femrat shqiptare ne politike, mashkullarizohen, ju behet zeri si burre, e mesojne te bertasin, humbasin feminilitetin e tyre, pasi ne xhungel mbreti eshte me i forti

pa vdekur brezi i vjeter me mustake e kapice, nuk ka kuptim grauaja presidente pasi tek ne pantallonat i mban akoma burri

Ta shtym presidentin per sot kishte thon S1KQ-ja, se lu Juvja :smile:

keshtu si kane ardhe kohet prape te Haxhi Lleshi do perfundoje…

“We are sending an armada. Very powerful,” Trump told Fox Business Channel’s Maria Bartiromo. “We have submarines. Very powerful. Far more powerful than the aircraft carrier. That, I can tell you.”

Vetem se armada po shkonte ne krahun tjeter te botes. Mr. President ka ngaterruar Korene me Australine. :joy: