Mungese moderatoresh

Pershendetje te gjitheve. Doja t’ju njoftoja se, nese nuk e keni vene re, ka muaj qe vetem nje person e moderon kete blog/forum: une. Per kete arsye ka ngadalesi ne aprovomin e shkrimeve tuaja apo detyra te tjera moderatoresh. Megjithese numri i diskutuesve dhe diskutimet ka rene ndjeshem, perseri duhet me shume se nje person qe te jete moderues. Edhe koha ime eshte e kufizuar.

Prandaj, deri sa moderatore te tjere te jene aktive apo shtohen nga pronaret e faqes, do shikoni vonesa ne aprovimin e shkrimeve tuaja, apo fshirjen e komenteve jashte teme apo ofenduese.

4 Likes

Gjembi shkret, iu zuri haku shkabes :stuck_out_tongue_closed_eyes:

Po ti komenton 1 here ne vit vetem per te hudh benzine aty ku s’ka as zjarr?

1 Like