Muzikantët bashkojnë zërin kundër HEC-eve në Vjosë (Foto)

1 Like

Ka ndonje information Te detajuar se cfare humbet e cfare fitohet ne kete mes ?

paret fitohen dhe humben, çfare tjeter?

Fiton: Miliona euro 1-2 persona. Humbasin: Lumin, tokat e zhvillim të turizmit me dhjetëra mijëra vetë. Zhduken: lloje endemike.