Muzikë 2016

Një përzgjedhje (subjektive) të këngëve më të mira të këtij viti, të renditura sipas preferencës:

[01] ANOHNI - Watch Me
[02] Radiohead - Daydreaming/True Love Waits
[04] Nick Cave & The Bad Seeds - Skeleton Tree
[05] Liima - Amerika

[06] Frank Ocean - Ivy
[07]Angel Olsen - Shut Up Kiss Me
[08] Jenny Hval - Conceptual Romance
[09] Solange - Cranes In the Sky
[10] Nick Cave & The Bad Seeds - Rings of Saturn

[11] Whitney - No Woman
[12] David Bowie - I Can’t Give Everything Away
[13] ANOHNI - Drone Bomb Me
[14] Bon Iver - 33 GOD
[15] Nick Cave & The Bad Seeds - I Need You
[16] Leonard Cohen - You Want It Darker
[17] Cass McCombs - Bum Bum Bum
[18] Mitski - Your Best American Girl
[19] Kanye West - Ultralight Beam
[20] Jessy Lanza - It Means I Love You
[21] Beyonce - Sorry
[22] The Avalanches - Colours
[23] Car Seat Headrest - Drunk Drivers/Killer Whales
[24] A Tribe Called Quest - We The People
[25] The Avalanches - Because I’m Me

Listën e plotë me 25 këngët më të mira mund ta shkarkoni këtu (zip ~ 230 Mb)

2 Likes

se si mu duk fotografia…

5 Likes

ate iluzion si te manjoles me keijoi dhe mua. Mire mua po manjoles, c’ne

1 Like

po Manjola ngambrapa ç’ne?

1 Like

dhembi eshte aty ku shkon gjuha

1 Like

Shifni mo çfare klasi ne Festivalin e RTSH-se:

Kjo eshte ajo qe prezanton kenget dhe kengetaret :astonished:

1 Like
1 Like

thash une pse na vdiq Gjorgji ! …ra polifornia ne kete teme ne shek XXI tek Muzika, dhe kur e ka paramendu i gjori qe pas keti liknu une do te postoj per te, ka pesu atak ne Londer.
sorry Gjorgj! … Rip Idili i adolishences…

Mjuzikuaiz me eshte dukur zhgenjim 2016. Le te shpresojme qe viti i ri do te sjelle ndonje risi, tinguj kaptivues.