Muzikë: Vitmar Basha - E imja dhe e jotja

Video Xhoana Thanasi, kinematografia Rezart Gurashi, në rol Shejla Domi, kostumet Ani Xhaxhiu.

2 Likes

oh cu knoqa. rrofsh blend

Dicka e vecante ne krahasim me ato tallavate qe te cajne menderen. E kendshme si video :slight_smile:

teksti ndihet paksa i sforcuar,
muzika ndihet paksa e kopjuar,
(do te jete brittish/indie, ia del te jete italo-rock)
kendimi ndihet paksa i recituar,
ooohoooo …
ne teresi e pafrymezuar.

gjithsesi, perpjekje e mire.

edhe mua nuk me ngjiti.

Faleminderit Blend