Ndërhyrje e jashtëzakonshme kundër forcimit të lekut

Kjo media paska info me te mire mbi ket lajm se shkrimi ke media tjeter, po sot.

ku është problemi po u forcua leku?? do rritet fuqia blerëse,

Faqja e reporter.al nuk pergjigjet…
gjithsesi nje dy fjale per forcimin e lekut. Ky eshte fenomen i njohur dhe se besoj se ka te beje me rritjen/forcimin e ekonomise. Eshte kohe sezoni dhe ka fluks valute nga emigrantet/turistet. Historia ka 25+ vjet qe perseritet.