Ndihme

Doja tju pyesja per nje person me emrin Petro, qe ka qene aktiv ne versionin e vjeter. Di ndonjeri te me jape nje informacion?

je duke pyt të vdekmit për të vdekurin. Në këtë rast duhet vdekur vetë pa të marrësh përgjigje.:slightly_smiling_face: Në të gjallë nuk të ndihmon kush.

Po, pune e modhe fort. Nuk o se e kisha domosdoshmerisht. Po meqe ka qene pjese e ktij portali, pyeta.

ja ku o

.
image

1 Like

Meqe e paske gjet, Manjola, boje ket zamet e merrja njehere gojore. ■■■■ robsh.

:rage:

Boj si sperdredhse prap

E gjithë kjo është qesharake dhe tragjike njëkohësisht. Por është njësoj sikur ndodh gjetkë ku njerzit shprehen me edukatë që mbulon me hipokrizi të njejtin lloj mizerabiliteti, bile më keq, mizerabilitet + hipokrizi. Nuk e di se si mund të dilet nga ky lloj qerthulli. Ndihmëëë!