Ndihmoni vizitat shendetesore falas ne Shqiperi

Nje grup mjekesh dhe studentesh mjeksie nga Amerika dhe vende te tjera punojne vullnetarisht ne Shqiperi per vizita falas. Per te mesuar me shume dhe per te dhene ndihmen tuaj financiare:

I gjeni dhe ne Facebook:

1 Like

me mire ta bejne ne usa, albanistani ka sistem shendetesie 100 here me te mire, plus falas

ne usa lame lesht neper doktore

hipokratat e leshit