Ne gjetem

Ne gjetem
Te ulur
Ne brinje
Te xhveshur
Gjithe gjak
Kohen
Me Kafka orientale te
Ezopit
Me mbishkrimin gjithe gjak.
Jam ktu
I krrusur
Per t’u falur fjalen
Qe di
Dhe s’di
Gjithkush.

( Xha Tani ) Maj 2007

2 Likes

Pardon ! Duhet qysh ne fillim t’ju defteja se kjo Poezi , vjen si produkt I nje afeksioni , " debat " I cili zhvillohej midis Piktorit , Elvis Bushi , Sokol DUka , Piktor , Artan Paja Poet , ky I fundit. I gjynjezuar nga Melo Drama. Familjare , specifikisht trajtuad me 200 dollars ne muaj.

Gjithsesi , kurajo per gjithe popullin shqiptar ! Ne jemi me shume se kaq !

Xhatani kush eshte ky " i kerrusuri me pak kurriz te dale" :grin:?

Kadri Roshi , e sigurte qe nuk eshte njehere… Vallaj do pyes e do te them vllai.

I kerrusuri me pak kurriz te dale, eshte ai qe ka pak bark te futur.

Po po , si do jete

Doja te shkruaja po po ai do jete I modho…